fbpx
top
Flyt Ung 15. nov. Luksus edition med Navid
FLYT UNG
Denne Flyt Ung utgaven blir helt spesiell!
Vi har med oss fantastiske Navid Rezvani, tidligere norgesmester i breaking, og er internasjonalt anerkjent som en av verdens fremste breakere og en respektert representant for hip hop-kulturen og dens grunleggende verdier. Ved siden av sitt virke som scenekunstner arbeider han også med å holde inspirasjonsforedrag nasjonalt og internasjonalt. Dette blir sykt bra!
Litt om Navid:
Norsk-iranske Navid Rezvani er en av Norges fremste dansere og scenekunstnere. Med sitt sjangermessige utgangspunkt i hip hop-dans/breaking, arbeider han tverrfaglig innen ulike danseriske stiluttrykk, samt med tekstformidling. Han har en 22 år lang karriere som profesjonell danser og skuespiller bak seg, der han har jobbet med en rekke av landets fremste koreografer og regissører, og stått på store scener både i Norge og internasjonalt. Her kan blant annet nevnes flere produksjoner i Den Norske Opera, turnéer med Riksteatret, og soloopptredener i Konserthuset, på Nasjonalteatret, og på Idrettsgallaen og TV-aksjonen på NRK – samt opptredener i San Francisco, Spania og India. I 2021 vant han TV-konkurransen Persia´s got talent (produsert av MBC Persia og sett av 30 millioner seere internasjonalt), og han kom på andre plass i TV-konkurransen Norske Talenter i 2012. Han har mottatt en rekke stipender og priser, som blant annet Oslo Bys Kunstnerpris sammen med hans tidligere dansegruppe Kingwings Crew, og et treårig arbeidsstipend fra Kulturrådet. I
Rezvani har et brennende samfunnsengasjement, og med sin globale bakgrunn og verdenssyn er hans overordnede visjon som kunstner å bryte ned politiske og sosiale barrierer, og kjempe for et mer mangfoldig og inkluderende samfunn.
Flyt Studio tilbyr gjennom prosjektet Flyt Ung, GRATIS arrangement for barn/ungdom mellom 13-17 år.
Det blir visning av litt dans og tricks, så åpen danseklasse, etterfulgt av en inspirerende motivasjonssamtale med Navid.
Du behøver ikke å ha danserfaring fra før for å delta.
Etter dans og samtale ser vi film og spiser godteri og snacks:). Dette viktige prosjektet er med på å skape gode inkluderende miljøer for barn og ungdommer på Nesodden, og bidra til økt kunnskap om kropp, dans, fokus og kreativitet.
I Flyt Studio står vi klare med engasjerte kunnskapsrike pedagoger, som vil bidra til å gi hvert enkelt individ kunnskap om dans og kropp, men også skape rom for å danne trygge oppvekstgrunnlag.
Prosjektet er støtte av Sparebankstiftelsen DNB, Viken Fylkeskommune, Nesodden Kommune og Bufdirs.
Fredag 15. november kl. 17:00 i Flyt Studio, Nesodden,
i 2. etasje på Tangen Senter.
Her blir det fort fullt, første mann til mølla,
Varmt velkommen til Flyt Studio,
Hilsen Mari & Agnes

Flere
nyheter